Nieuwsbrief Poortdok 2019

KCALB Sundays: where business meets pleasure

Op zondag 28 april presenteren comedian Mo Hersi en StrandLAB Almere de tweede editie van KCALB Sundays in strandrestaurant Poortdok. De KCALB Sundays ‘where business meets pleasure’ is een netwerkevent gecombineerd met salsa-, kizomba- en R&B 90s-muziek op het strand.

De KCALB Sunday is een initiatief van Mo Hersi met het idee alle culturen te verbinden en zo het Almeerderstrand diverser te maken. KCALB is omgedraaid BLACK. Kaartjes zijn te koop via Tix4all.

Netwerken en dansen

De KCALB Sundays vinden elke laatste zondag van de maand van 15.00 tot 23.00 uur plaats in strandrestaurant Poortdok. Van 15.00 uur tot 18.00 uur kunnen ondernemers informeel hun ideeën pitchen. Daarna gaan de voetjes van de vloer met salsa-, kizomba- en R&B 90s-muziek! Voor deze eerste editie komen dj’s dr.feelgood & Shug La Sheedah naar strandrestaurant Poortdok.

De volgende data zijn ook al bekend: zondag 28 april en zondag 26 mei. We hopen je te zien tijdens de KCALB Sundays!

Buurtpicknick

Wanneer – 29 juni 2019

Beschrijving – Wat gaan we doen?
Uitvoeren van het winnende idee van de Awesome Almere Pitch x Almeerderstrand voor de grootste picknick van Nederland met 1500 mensen. Organisator is Gladys Camphuijsen, een trotse DUIN-bewoner.

Doel – Wat willen we bereiken?
Pilotversie testen met 150 mensen. Almere en strand op de kaart zetten en mensen samenbrengen uit de buurt e.o.

Community – Met welke partijen werken we samen?
O.m. met Gladys Camphuijsen, EDBA, ondernemers en omwonenden, gemeente Almere, ACM.


Programma StrandLab 2019

We are Off now.